Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/kleine78/domains/creatiefje.nl/public_html/haarspeldjes/classes/config.class.php on line 248
Creatiefje want de leukste haarspeldjes maak je zelf!

Leveringsvoorwaarden

Bestellingen:
Als u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden.
Na het plaatsen van een bestelling krijgt u na afronding automatisch een betalingsoverzicht in beeld. Dit is een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken. Dit is tevens uw factuur. Het is verstandig deze op te slaan.

Na u bestelling krijgt u nog een bevestiging per mail. Heeft u 24 uur na bestelling nog geen bevestiging ontvangen? Dan is er wellicht iets misgegaan. Neem dan even contact met ons op via: ida@creatiefje.nl

Voorraad:
In principe is het door u bestelde artikel op voorraad, mocht een door u besteld artikel toch niet aanwezig zijn, dan wordt u hier natuurlijk over geïnformeerd en krijgt u het bedrag terug of kunnen wij zorgen voor een alternatief.

Prijzen:
Alle genoemde prijzen op de website zijn in Euro en exclusief verzendkosten.

Betaling:
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden

De gegevens hiervoor krijgt u in het online overzicht als u de bestelling heeft gedaan.
Is de betaling niet binnen 8 dagen na de besteldatum bijgeschreven op onze bankrekening, dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn.
Wilt u de bestelling komen ophalen dan kan dat natuurlijk ook, wel op afspraak. Stuur nadat u de bestelling heeft gemaakt een email naar: ida@creatiefje.nl met de mededeling dat u de bestelling graag wilt afhalen.

Levertijd:
Zodra de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven wordt de bestelling op werkdagen binnen 48 uur verzonden. U krijgt hiervan automatisch bericht.

Verzending:
Creatiefje verzend uw bestelling via TNT Post. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. De vaste kosten voor verzending zijn € 1.70 ongeacht het gewicht of afmeting. Na u bestelling ontvangt u een bestellingsoverzicht. Hier staat op wat u heeft besteld en wat de totale kosten zijn.

Creatiefje is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via TNT Post.

Verzendkosten:
Creatiefje hanteert 1 vast verzendtarief van € 1,70 per bestelling binnen Nederland. Voor België is dit € 2,70 per bestelling. Voor bestellingen naar overige landen gelden andere verzendtarieven.
Indien u uw bestelling komt afhalen vervallen de verzendkosten.

Wilt u iets naar het buitenland laten versturen, neem dan eerst even contact met ons op voor de verzendkosten: ida@creatiefje.nl

Haarspeldjes:
De (baby) haarspeldjes alleen onder toezicht laten dragen, dus niet tijdens het slapen!

Persoonlijke gegevens en privacy:
Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Afwijkingen in maat en kleur:
Houdt u rekening met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dit kan o.a. ontstaan door de instellingen en kwaliteit van uw monitor. Dergelijke afwijkingen geven niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. Onze producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product vindt u bij de productomschrijving.

Garantie en retourneren:
Volgens de wet "Kopen op afstand" hebt u het recht de producten binnen 7 dagen te ruilen. Neem in dit geval graag eerst even contact op via ons e-mailadres. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn.
Haarspeldjes kunnen niet retour genomen worden uit hygiënische overweging. U ontvangt het door u betaalde bedrag excl. verzendkosten binnen 5 werkdagen retour op uw bankrekening na ontvangst van uw pakketje.

Copyright:
Het is verboden zonder schriftelijke toestemming van Creatiefje om beeldmateriaal of tekstmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.

Creatiefje heeft geen winkel aan huis. Producten worden uitsluitend via de webwinkel verkocht.

Heeft u nog vragen?
Voor vragen en opmerkingen kunt u zich wenden tot: ida@creatiefje.nl
 

Delen

 

Het is niet toegestaan om zonder toestemming foto's of teksten van Creatiefje.nl te kopiëren.

Alle foto`s op de website van Creatiefje vallen onder het internationale copyright.
Niets van deze site mag worden gebruikt, gekopieerd of worden nagemaakt
zonder  uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Creatiefje.

 

Mobile Site

eCommerce by CubeCart